Hoe werken wij

Wij maken graag een persoonlijke afspraak met jullie. Dit kan tijdens kantooruren. Buiten kantooruren is het mogelijk om op zondag overdag een afspraak met ons in te plannen. Eventueel is het ook mogelijk om een telefonische afspraak te maken. Gedurende dit gesprek bespreken we al jullie wensen en de mogelijkheden. Jullie zullen verrast zijn door de diversiteit aan mogelijkheden. Alles kan! In dit gesprek leiden we jullie met liefde en plezier rond door de tuinen, het hoofdgebouw, de koetshuizen, de boomgaarden etc. Er zijn tal van mooie en unieke plekjes waar jullie met je gezelschap heerlijk kunnen genieten. Naar aanleiding van het gesprek maken we vrijblijvend een tijdsplanning en begroting. Voor dat jullie dag is aangebroken hebben we nog veel contactmomenten. Gedurende de maanden voor jullie huwelijksviering vallen langzaamaan de puzzelstukjes op hun plaats. Vaak hebben we nog wel de dag voor jullie huwelijk of dezelfde ochtend contact.

Huwelijk oriëntatie
Als jullie de huwelijksdag op Slot Doddendael willen vieren, maken we graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding. Naar aanleiding van dit gesprek maken wij een tijdsplanning, begroting en plaatsen wij eventueel een optie (op verzoek). Deze vrijblijvende offerte en de optie blijven een week geldig.

Online offerte planner
Wij werken met een online offerte planner. Ideaal. Zo is de offerte en begroting heel transparant. Op deze manier kunnen we met elkaar zorgen voor de perfecte organisatie. In deze online offerte planner worden ook veel antwoorden op jullie vragen beantwoord.

Puntjes op de i…
Enkele weken voor jullie huwelijksviering maken we nogmaals een afspraak om alle details door te nemen. Het aantal gasten kunnen jullie tot enkele dagen voor aanvang aan ons doorgeven. Dit aantal is bepalend voor de uiteindelijke factuur.

Voorwaarden
Voor onze voorwaarden verwijzen wij graag naar de offerte, hierin staan deze vermeld.