Mogelijkheden zakelijk

Een zakelijke meeting, vergadering of bedrijfsfeest? Slot Doddendael verzorgt ook zakelijke feesten en meetings en is, mede dankzij de goede bereikbaarheid en uitstekende service, een gewilde locatie voor seminars en zakelijke evenementen, vergaderingen en overige bijeenkomsten.

Of u nu kiest voor een grootschalig evenement voor honderden medewerkers, of een vergadering voor een twintigtal mensen: wij maken het mogelijk, perfect georganiseerd en toegesneden op uw wensen. De locatie en de faciliteiten, zoals onze eigen keuken en service die we verlenen, zijn bij ons allemaal van de hoogste kwaliteit. Geen wonder: we hebben ruim veertig jaar ervaring met het organiseren van personeelsfeesten, ledenvergaderingen, congressen, seminars en relatie-evenementen.

Wij werken niet met cateringbedrijven, maar hebben een eigen keuken met uitstekende koks. We kunnen hapjes, lunch en diner dus precies toesnijden op uw wensen. Maar ook improviseren is geen enkel probleem, zelfs als dit last-minute is. Maak van uw zakelijke evenement een onvergetelijke ervaring. Slot Doddendael is niet alleen een unieke en makkelijk bereikbare locatie met uitstekende faciliteiten, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw personeelsfeest, ledenvergadering, congres, seminar of relatie-evenement perfect verloopt.

Uw bijeenkomst geheel verzorgd op één locatie? De ruimtes in Slot Doddendael zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle comfort. Daarnaast beschikt het slot over een koetshuis waar seminars tot 250 personen kunnen plaatsvinden.

In Slot Doddendael bevinden zich verschillende ruimtes die geschikt zijn voor presentaties en grote zakelijke bijeenkomsten. De zalen gebruiken we dan in combinatie met elkaar. De locatie leent zich bij uitstek voor een bijeenkomst van 50 tot 250 personen. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van de binnentuin. Onze eigen keukenbrigade verzorgt op eigentijdse wijze de culinaire invulling.

De locatie is uitstekend te bereiken onder de rook van Nijmegen en op slechts 8 kilometer gelegen. Binnen 20 minuten bent u met de auto in hartje Arnhem. In 5 minuten bent u op de snelwegen A50 en A73. tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. 

Kortom…
Slot Doddendael…een prachtige plek voor al uw zakelijke evenementen of privé partijen. Een ontdekking!