Een ontdekking

Brasserie

Hotel

Wijndomein

Huwelijk

Zakelijk

Particulieren

De ideale locatie voor iedere gelegenheid

Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, dat vlakbij Nijmegen (Gelderland) in het mooie Land van Maas en Waal ligt. In het slot is een brasserie te vinden, maar het is ook een locatie voor feesten en partijen. Omringd door een slotgracht waaromheen lisdodden groeien, is het slot een sfeervolle en prachtige plek voor al uw zakelijke evenementen of privépartijen; van brunch tot bruiloft, van feestavond tot vergadering en van diner tot conferentie; van 10 tot 650 personen.

Slot Doddendael heeft tevens drie hotelkamers en doet idyllisch aan met zijn slotgracht, boomgaard en tuinen. Het is een prachtige locatie met verschillende ruimtes, geschikt voor allerlei doeleinden. Zoekt u de perfecte locatie voor uw partij, die goed bereikbaar en voorzien is van een grote parkeerplaats? Slot Doddendael is the place to be.

Heerlijk dineren in onze brasserie

U kunt bij Slot Doddendael ook terecht in Brasserie Baronne. Een laagdrempelig en sfeervol restaurant, welke werkt met verse (streek) producten.

Een ontmoetingsplek waar iedereen van jong tot oud, met of zonder kinderen, van harte welkom is. De kwaliteit welke u gewend bent van Slot Doddendael in een eigentijds en verrassend nieuw jasje. Het à la carte restaurant is gevestigd in de slotkelder, het prachtige vertrek met zijn gewelven, dat bovendien beschikt over een ruim terras. De brasserie is een zeer geschikte plek voor een (zakelijke) lunch, diner, kop koffie of borrel.

Reserveer lunch of diner

(function (d, s, id, h) { var ftjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; var js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://cdn.formitable.com/sdk/v1/ft.sdk.min.js"; h && (js.onload = h); ftjs.parentNode.insertBefore(js, ftjs); }(document, 'script', 'formitable-sdk', function () { FT.load('Analytics'); }));

Reserveer direct je overnachting

Sfeervol overnachten

Slot Doddendael beschikt over twee unieke kasteelkamers en een prachtige ruime suite om te blijven overnachten na jullie huwelijksviering, feest of gewoon voor een heerlijk weekend weg. Deze prachtige en ruime kamers met authentiek balkenplafond zijn van alle gemakken voorzien. De romantische kasteelkamers kijken uit op de binnenplaats, de boomgaarden en het landgoed. Een unieke ervaring om te slapen in een echt kasteel!

Evenementen kalender

Op Slot Doddendael vinden er het gehele jaar door verschillende evenementen plaats in de Brasserie, het Wijndomein of op het terrein van Slot Doddendael. In de kalender vinden jullie de reeds geplande evenementen terug. Houdt de kalender of onze socials in de gaten voor nieuwe toevoegingen.

Winemakers dinner – Drautz&Able –  Brasserie Doddendael 

Pasen – Brunch, lunch & diner –  Brasserie Doddendael 

Hop in ’t Slot  – Bierfestival in de boomgaarden van Slot Doddendael 

Wijnproeverij Nederlandse wijnen & rondleiding – Wijndomein Doddendael

Fruits de Mer – Wijndomein Doddendael

Wijnproeverij Nederlandse wijnen & rondleiding – Wijndomein Doddendael

Fruits de Mer – Wijndomein Doddendael

Wijnproeverij Nederlandse wijnen & rondleiding – Wijndomein Doddendael

Zomersluiting Brasserie Doddendael – donderdag 18 tot en met zondag 28 juli is de Brasserie gesloten

Winemakers Dinner – Wijndomein Doddendael

Wijnproeverij Nederlandse wijnen & rondleiding – Wijndomein Doddendael

Fruits de Mer – Wijndomein Doddendael

Brasserie

Hotel

Wijndomein

Huwelijk

Particulieren

Zakelijk