VAN HARTE WELKOM BIJ SLOT DODDENDAEL
Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, dat vlakbij Nijmegen (Gelderland) in het mooie Land van Maas en Waal ligt. In het slot is een brasserie te vinden, maar het is ook een locatie voor feesten en partijen. Omringd door een slotgracht waaromheen lisdodden groeien, is het slot een sfeervolle en prachtige plek voor al uw zakelijke evenementen of privépartijen; van brunch tot bruiloft, van feestavond tot vergadering en van diner tot conferentie; van 10 tot 650 personen.

Slot Doddendael heeft tevens drie hotelkamers en doet idyllisch aan met zijn slotgracht, boomgaard en tuinen. U waant zich soms in vroegere tijden, maar het comfort en het serviceniveau zijn aangepast aan de hoge eisen die de huidige tijd stelt. Het is nu een prachtige locatie met verschillende ruimtes, geschikt voor allerlei doeleinden.

Zoekt u de perfecte locatie voor uw partij, die goed bereikbaar en voorzien is van een grote  parkeerplaats? Slot Doddendael is the place to be.

BRASSERIE DODDENDAEL – “authentiek Italiaans”
U kunt bij Slot Doddendael ook terecht in onze Brasserie met een heerlijke Italiaanse touch. Een laagdrempelig en sfeervol restaurant, welke werkt met verse (streek) producten. Een ontmoetingsplek waar iedereen van jong tot oud, met of zonder kinderen, van harte welkom 

Openingstijden Brasserie Doddendael:
Donderdag t/m zaterdag:  17:30 tot 22:00
Zondag: 12:00 tot 22:00

PARKEERPLAATS
Parkeren mag en kan uitsluitend op onze grote parkeerplaats. Wij vragen een kleine vergoeding van €2,00 per auto voor deze parkeerplaats. We hopen dat door deze kleine bijdrage er minder overlast is op onze privé parkeerplaats. Deze gelden komen ten goede van het onderhoud van het landgoed. 

SFEER IMPRESSIE?
Bekijk onze seizoen magazines voor allerlei foto’s en informatie over het seizoen waar je in geïnteresseerd bent!

 

 

Even kijken hoe ons mooie landgoed eruit ziet? 
Kijk eens naar deze lovely summer wedding en een filmpje om een idee te geven hoe een bruiloft er bij ons uitziet. Op de website van Jan Persoon vinden jullie ook een heel aantal mooie films terug van onze locatie. 

Een aantal van onze bruidsparen hebben ook meegewerkt aan een mooie wedding story om jullie te inspireren. Zoals een sprookjesachtige winterbruiloft, of de geheel zelf gestylde bruiloft of deze mooie zomerse bruiloft