CORONA
Helaas zijn wij momenteel vanwege de Corona maatregelen alleen als terras van 12 tot 18 uur geopend op zaterdag en zondag. Tijdens het Hemelvaart weekend zijn wij van donderdag tot en met zondag geopend. Hiervoor hebben wij een aparte terras menukaart.
Deze menukaart is alleen geldig op 13 t/m 16 mei. Vanwege de verwachte  versoepelingen zal er een nieuwe kaart met nieuwe openingstijden gelden voor het volgende weekend.

VAN HARTE WELKOM BIJ SLOT DODDENDAEL
Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, dat vlakbij Nijmegen (Gelderland) in het mooie Land van Maas en Waal ligt. In het slot is een brasserie te vinden, maar het is ook een locatie voor feesten en partijen. Omringd door een slotgracht waaromheen lisdodden groeien, is het slot een sfeervolle en prachtige plek voor al uw zakelijke evenementen of privépartijen; van brunch tot bruiloft, van feestavond tot vergadering en van diner tot conferentie; van 10 tot 650 personen.

Slot Doddendael heeft tevens 3 hotelkamers en doet idyllisch aan met zijn slotgracht, boomgaard en tuinen. U waant zich soms in vroegere tijden, maar het comfort en het serviceniveau zijn aangepast aan de hoge eisen die de huidige tijd stelt. Het is nu een prachtige locatie met verschillende ruimtes, geschikt voor allerlei doeleinden.

Zoekt u de perfecte locatie voor uw partij, die goed bereikbaar en voorzien is van een grote gratis parkeerplaats? Slot Doddendael is the place to be.

Openingstijden Brasserie Baronne:
Donderdag t/m zaterdag:  GESLOTEN
Zondag: GESLOTEN
Onze keuken is geopend tot 21.30 uur

Let op, reserveringen voor een high tea of brunch dienen minimaal 24 uur van te voren te worden gemaakt. Binnen 24 uur kunnen wij helaas niet meer de brunch of high tea verzorgen.

SFEER IMPRESSIE?
Ooit gedacht aan een winterbruiloft? Zie hoe magisch dit kan zijn in ons magazine.


Even kijken hoe ons mooie landgoed eruit ziet? 
Kijk eens naar deze lovely summer wedding en een filmpje om een idee te geven hoe een bruiloft er bij ons uitziet mede mogelijk gemaakt door de filmmeisjes.  

Een aantal van onze bruidsparen hebben ook meegewerkt aan een mooie wedding story om jullie te inspireren. Zoals een sprookjesachtige winterbruiloft, of de geheel zelf gestylde bruiloft of deze mooie zomerse bruiloft