DE SMAAK VAN DE HERFST BIJ U THUIS! DODDENDAEL@HOME 

Vanaf vrijdag 16 oktober bieden wij u weer de mogelijkheid om een 3-4-5 gangen menu bij u thuis te laten bezorgen op vrijdag, zaterdag en zondag!
Vanaf € 25 per menu komen wij bij u thuis – graag bestellen voor 16 uur de dag van te voren, wij komen het dan tussen 16 – 18 uur bij u thuis brengen.

Klik hier voor meer informatie over onze BEZORGSERVICE EN HET MENU

KERST@HOME

Deze kerst zal anders zijn dan u van ons gewend bent. In plaats van de gezelligheid van diners bij de openhaard in Slot Doddendael brengen wij dit jaar de Doddendael-kerst bij u thuis met onze afhaal en bezorgmenu’s.
Naast de kerstmenu’s hebben we ook vanaf 26 november een kerstbomen drive thru en een kerstkasteel. Meer informatie hierover en de openingstijden vindt u op onze kerst pagina. 

VAN HARTE WELKOM BIJ SLOT DODDENDAEL
Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, dat vlakbij Nijmegen (Gelderland) in het mooie Land van Maas en Waal ligt. In het slot is een brasserie te vinden, maar het is ook een locatie voor feesten en partijen. Omringd door een slotgracht waaromheen lisdodden groeien, is het slot een sfeervolle en prachtige plek voor al uw zakelijke evenementen of privépartijen; van brunch tot bruiloft, van feestavond tot vergadering en van diner tot conferentie; van 10 tot 650 personen.

Slot Doddendael heeft tevens 3 hotelkamers en doet idyllisch aan met zijn slotgracht, boomgaard en tuinen. U waant zich soms in vroegere tijden, maar het comfort en het serviceniveau zijn aangepast aan de hoge eisen die de huidige tijd stelt. Het is nu een prachtige locatie met verschillende ruimtes, geschikt voor allerlei doeleinden.

Zoekt u de perfecte locatie voor uw partij, die goed bereikbaar en voorzien is van een grote gratis parkeerplaats? Slot Doddendael is the place to be.

Openingstijden Brasserie Baronne:
Donderdag t/m zaterdag:  GESLOTEN
Zondag: GESLOTEN
Onze keuken is geopend tot 21.30 uur

Let op, reserveringen voor een high tea of brunch dienen minimaal 24 uur van te voren te worden gemaakt. Binnen 24 uur kunnen wij helaas niet meer de brunch of high tea verzorgen.

SFEER IMPRESSIE?
Ooit gedacht aan een winterbruiloft? Zie hoe magisch dit kan zijn in ons magazine, met tevens een mooie aanbieding.
Even kijken hoe ons mooie landgoed eruit ziet? 
Kijk eens naar deze lovely summer wedding en een filmpje om een idee te geven hoe een bruiloft er bij ons uitziet mede mogelijk gemaakt door de filmmeisjes.