Kerst bij Slot Doddendael

Dit jaar organiseren we zowel lunch als diner bij Brasserie Baronne. Hiernaast organiseren we ook een Jazzy Christmas Dinner in ons koetshuis. Dit jaar is Slot Doddendael alleen op 1e kerstdag (25 december) geopend.

Reserveren kan alleen via 0487-521862 of stuur een mailtje naar info@doddendael.nl. 

Op 1e Kerstdag wordt er lunch en diner geserveerd in onze slotkelder, Brasserie Baronne. Wij serveren een 3- of 4 gangen lunch of een 5-gangen diner. Uiteraard is het ook mogelijk om met uw gezelschap een aparte ruimte te reserveren. Dit kan uitsluitend op 1e kerstdag.  

Uiteraard hebben wij ook een vegetarisch menu voor kerst:

Prijzen
Prijs voor het 3-gangen menu is €39,50
Prijs voor het 4-gangen menu is €49,50
Prijs voor het 5-gangen menu is €59,50

Bij een 3-gangen lunch wordt de zalm geserveerd, de hertenrugfilet en het chocolade dessert. Bij een 4-gangen lunch wordt u hierbij ook nog verblijd met de crème van knolselderij als vierde gang.

Kindermenu

Komt u met het gezin? Wij hebben ook een speciaal kindermenu voor kerst!

Jazzy Christmas Dinner – 25 december 
In ons koetshuis organiseren wij een fanatisch nieuw concept…het Jazzy Christmas Dinner!Tijdens deze avond wordt er een 5-gangen menu geserveerd, inclusief begeleidende wijnen, bier, fris & koffie. Deze avond is onder begeleiding van live muziek voor €124,50 per persoon! We ontvangen u graag vanaf 17.30 uur voor het eerste drankje. Tijdens deze avond is reserveren mogelijk van 6 tot 10 personen aan een eigen tafel.

Bent u met een kleiner gezelschap? Geen probleem. We plaatsen meerdere kleine gezelschappen aan een tafel. Precies waar kerstmis voor bedoeld is. Oh, en last but not least… u zorgt toch ook voor een sparkling outfit?!
* tijdstip van 17.30 – 22.00 uur – koetshuis – reserveren verplicht

Reserveren kan via 0487-521862 of stuur een mailtje naar info@doddendael.nl. 

Anders dan andere jaren zijn we dit jaar alleen geopend op 25 december. Houdt u er rekening mee dat de reserveringen heel hard kunnen gaan?