Brasserie Doddendael

Reserveer lunch of diner

Openingstijden Brasserie Doddendael:
Donderdag t/m zaterdag: 17:30 tot 22:00
Zondag: 12:00 tot 22:00

Onze keuken is geopend tot 21.30 uur.

Lunch & Diner

U kunt bij Slot Doddendael ook terecht in Brasserie Doddendael. Een laagdrempelig en sfeervol restaurant, welke werkt met verse (streek) producten. Een ontmoetingsplek waar iedereen van jong tot oud, met of zonder kinderen, van harte welkom is. De kwaliteit welke u gewend bent van Slot Doddendael in een eigentijds en verrassend nieuw Italiaans jasje. Vier dagen per week (donderdag tot en met zondag) is Brasserie Doddendael vanaf 17.30 uur geopend voor diner, op zondag is de brasserie geopend vanaf 12.00 uur voor lunch en diner. Het à la carte restaurant is gevestigd in de slotkelder, het prachtige vertrek met zijn gewelven, dat bovendien beschikt over een ruim terras. De brasserie is een zeer geschikte plek voor een (zakelijke) lunch, diner, kop koffie of borrel.

Februari actie – Streekmenu

Maak vanaf 1 februari kennis met ons streekmenu. Iedere maand presenteren wij een nieuw 6 gangen verrassingsmenu wat geheel in het thema staat van een streek in Italië.
We beginnen in februari met de noordelijke regio’s van Italië, die ook bekend staan om hun heerlijke winterse gerechten. In de aankomende maand staan de regio’s Alto Adige en Piëmonte in de schijnwerpers. Naast de heerlijke gerechten bieden we natuurlijk ook prachtige wijnen aan uit deze regio’s. 
Om u kennis te laten maken met onze nieuwe streekmenu’s starten we deze maand met een mooie aanbieding:
4 = 3

Reserveer voor 4 personen en betaal slechts voor 3 personen, een mooie korting van 25%! U betaald dan niet € 52,50 voor het 4 gangen menu maar slechts € 39,35. Dit geldt niet alleen voor het viergangenmenu, maar voor alle meergangenmenu’s. 
Uiteraard geldt deze aanbieding ook bij 8 personen, 8 = 6.

De wijnen van Castel Firmian en Terre del Noce uit Alto Adige zijn een mooie begeleiding bij uw diner en worden u aangeboden als wijn van de maand voor € 25 per fles!

Ontmoet de wijnmaker – Drautz&Able

Op 9 maart hebben wij Markus Drautz te gast in onze brasserie. Hij is de trotse eigenaar van het wijngoed Drautz&Able in Heilbronn (Würtenberg), Duitsland.
Al sinds 1496 wordt er wijn gemaakt door de fameuze grondlegger van het familieebedrijf, Jodokus Drautz. Door de eeuwen heen heeft het wijngoed een reputatie opgebouwd als trendsetter en pionier in de Duitse wijnwereld. Zo hebben zij zich altijd sterk gemaakt voor het verbouwen van andere rassen dan was toegestaan in Duitsland en zo hebben zij in de jaren ’80 van de vorige eeuw de Sauvignon druif aangeplant. Ook de opvoeding van wijn in Franse barriques is een traditie wat ook Markus heeft overgenomen van de vorige generaties. Toch heeft hij sinds hij in 2006 het stokje overnam de wijnstijl volledig veranderd.

Geniet van een 5-gangen diner begeleid met de wijnen van Markus Drautz voor € 89,50 per persoon. De prijs is inclusief 5-gangen menu, begeleidende wijnen, tafelwater en koffie/thee.

Pasen – zondag 31 maart 2024

Op 1ste Paasdag, zondag 31 maart, kunt u gezellig met uw gezin of familie bij ons Pasen komen vieren. Zo serveren wij in de Brasserie een 4-gangen lunch en 5-gangen diner. In het Slot kunt u een tafel voor de brunch reserveren. 

Paasbrunch: €39,50 voor volwassenen en €18,75 voor  kinderen
4-gangen Paas lunch €44,50 en 5-gangen Paas diner €52,50

Mocht u graag met een grote groep willen reserveren stuur ons dan even een email op info@doddendael.nl

 Alvast fijne Pasen!

Brasserie

Hotel

Wijndomein

Huwelijk

Particulieren

Zakelijk