Brasserie Doddendael

Reserveer lunch of diner

Openingstijden Brasserie Doddendael:
Donderdag t/m zaterdag: 17:30 tot 22:00
Zondag: 12:00 tot 22:00

Onze keuken is geopend tot 21.30 uur.

Lunch & Diner

U kunt bij Slot Doddendael ook terecht in Brasserie Doddendael. Een laagdrempelig en sfeervol restaurant, welke werkt met verse (streek) producten. Een ontmoetingsplek waar iedereen van jong tot oud, met of zonder kinderen, van harte welkom is. De kwaliteit welke u gewend bent van Slot Doddendael in een eigentijds en verrassend nieuw Italiaans jasje. Vier dagen per week (donderdag tot en met zondag) is Brasserie Doddendael vanaf 17.30 uur geopend voor diner, op zondag is de brasserie geopend vanaf 12.00 uur voor lunch en diner. Het à la carte restaurant is gevestigd in de slotkelder, het prachtige vertrek met zijn gewelven, dat bovendien beschikt over een ruim terras. De brasserie is een zeer geschikte plek voor een (zakelijke) lunch, diner, kop koffie of borrel.

High wine

Een nieuwe manier van borrelen bij Brasserie Doddendael. 
Laat je verrassen met 3 heerlijke Italiaanse wijnen begeleid met verschillende gerechten voor €32,50 per persoon. 

1ste gang – Diverse culinaire koude gerechtjes (vis, vlees en vegetarisch)
2de gang – Diverse culinaire warme gerechtjes (vis, vlees en vegetarisch)
3de gang – Dessert amuse

De High Wine wordt zondag (op reservering) in ons à la carte restaurant geserveerd tussen 14:00 – 15:00 uur.  

Ook alcoholvrij te reserveren, graag aangeven bij de reservering evenals dieet-/allergie wensen. 

                Kerstmenu 2024

Van donderdag 12 tot en met zondag 22 december 2024 serveren wij in onze brasserie een heerlijk kerstmenu à €64,50 per persoon. 

Rana pescatrice salamoia | mango-currygel | agrodolce sherry | basilico-cetriolo gelatina

Creme cavolfiore

Gepekelde zeeduivel | mango-kerriegel | sherrydressing | basilicum-komkommergelei | bloemkoolzalf

***
Salmone confit | cipolle rosse agrodolce lamponi | crema carotte-zenzero crema | schuima barbabietola rossa
Geconfijte zalm | rode ui zoet-zuur framboos | Wortel-gemberpuree | rode bietschuim
***
Stuffato di vitello | ravioli “alpina” | schuima mozzarella | sugo | olio di porri
Kalfssucade | ravioli “alpina” | mozzarellaschuim | eigen jus |preiolie
 ***
Cervo | gnocchi di zucca | cavalfiore selvaggio | porcini | sugo di ginepro
Ree | pompoengnocchi | wilde bloemkool | eekhoorntjesbrood | jeneverbessaus
 ***
Morbido all cioccolato | sorbetto frutto dell passione | cioccolta- manarino cremoso | ananas
Moulleux chocolade |passievrucht sorbet |chocolade-mandarijn cremeux | ananas

 

 

Brasserie

Hotel

Wijndomein

Huwelijk

Particulieren

Zakelijk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.