Brasserie Doddendael

Reserveer lunch of diner

Openingstijden Brasserie Doddendael:
Donderdag t/m zaterdag: 17:30 tot 22:00
Zondag: 12:00 tot 22:00

Onze keuken is geopend tot 21.30 uur.

Lunch & Diner

U kunt bij Slot Doddendael ook terecht in Brasserie Doddendael. Een laagdrempelig en sfeervol restaurant, welke werkt met verse (streek) producten. Een ontmoetingsplek waar iedereen van jong tot oud, met of zonder kinderen, van harte welkom is. De kwaliteit welke u gewend bent van Slot Doddendael in een eigentijds en verrassend nieuw Italiaans jasje. Vier dagen per week (donderdag tot en met zondag) is Brasserie Doddendael vanaf 17.30 uur geopend voor diner, op zondag is de brasserie geopend vanaf 12.00 uur voor lunch en diner. Het à la carte restaurant is gevestigd in de slotkelder, het prachtige vertrek met zijn gewelven, dat bovendien beschikt over een ruim terras. De brasserie is een zeer geschikte plek voor een (zakelijke) lunch, diner, kop koffie of borrel.

Mei Special – 4 gangen 

Iedere maand serveren wij in onze brasserie een nieuw streekmenu, waarbij we iedere maand een andere streek uit Italië kiezen. Gedurende de maand mei staande regios Lazio en Umbrië centraal. In het streekmenu zullen ook de Nederlandse asperges worden verwerkt!

Om kennis te maken met ons streekmenu bieden we gedurende de maand mei ons 4-gangen streekmenu aan voor € 42,50 in plaats van € 52,50.

Ter begeleiding van deze gerechten hebben we twee heerlijke wijnen uitgekozen van het huis Berioli uit Umbrië
Berioli Maldestro I Chardonnay 
Berioli Topporosso I Merlot – Cabernet sauvignon – Sangiovese

De hele maand mei voor slechts € 25 per fles in plaats van  € 32,50

Brasserie

Hotel

Wijndomein

Huwelijk

Particulieren

Zakelijk