Diner

Vier dagen per week (donderdag tot en met zondag) is Brasserie Baronne vanaf 17.30 uur geopend voor diner. Het à la carte restaurant is gevestigd in de Slotkelder, het prachtige vertrek met zijn gewelven, dat bovendien beschikt over een ruim terras.

Meat Market
Bij Brasserie Baronne kunt u zelf uw favoriete stuk rundvlees van het Black Angus rund uitkiezen volgens het ‘meat market’ concept.  Hierbij kunt u zelf de garing aangeven. Het vlees wordt gegrilld op de black bastard barbecue. De prijs van het vlees wordt per gram in rekening gebracht. Al het vlees wordt ter plekke geportioneerd en gewogen. Wij adviseren u natuurlijk graag in uw keuze.

Naast het meat market concept, staan er op de uitgebreide kaart ook echte klassiekers als ‘carpaccio’ op. Tevens wordt er een verscheidenheid aan verse worsten geserveerd van ‘Brandt & Levie’. Als aanvulling op de kaart kan er op zondag gebruik worden gemaakt van een brunch of high tea. Voor de kinderen is er ook een uitgebreide keuze.

Klik hier voor onze uitgebreide menu kaart: menukaart Brasserie Baronne*

*Houdt u er rekening mee dat deze menukaart uitsluitend geldig is voor Brasserie Baronne en niet voor overige diners/ groepen welke geserveerd worden in het Slot.