Lunch

Brasserie Baronne serveert op zondag vanaf 12.00 uur ook een heerlijke a la carte lunch. Hiernaast is het ook mogelijk om een heerlijke brunch of high tea te reserveren. Met mooi weer kunt u uiteraard ook lekker genieten van ons aansluitende terras met uitzicht over het landgoed.

Klik hier voor onze uitgebreide lunch kaart: lunchkaart Brasserie Baronne

Onze keukenbrigade werkt met verse producten. Het kan daarom voorkomen dat een bepaald gerecht niet meer voorradig is. 

BRUNCH OP TAFEL
Heerlijk tafelen met familie of vrienden. De brunch wordt alleen op reservering, per tafel, geserveerd € 24,75 per persoon.

Ontvangst met een glas cava – kop soep – minibroodjes, croissants en chocoladebroodjes – diverse soorten kaas met pane carasau – kleine pasteitjes met een ragout van champignon – diverse soorten luxe beleg – gerookte vissoorten – carpaccio met truffelcrème – crolini’s (mini hapjes van bladerdeeg) – garnalenkroketjes – kipspiesjes – zoetwaren en jam.

HIGH TEA
Niets is zo gezellig als een high tea op tafel – vanaf € 18,50 per persoon.

Diverse soorten thee – scones met jam en clotted cream ‐ slagroomsoesjes ‐ cake ‐ diverse zoetigheden- sandwiches belegd met gerookte zalm, Brie, rosbief, kaas & filet Américain.

De high tea is uit te breiden met ‐ diverse kaassoorten € 3,75 per persoon.

De brunch en high tea zijn uitsluitend op reservering. Graag aangeven bij een online reservering dat het om een brunch of high tea gaat, anders zijn wij helaas hier niet van op de hoogte! Dit dient minimaal 24 uur van te voren gereserveerd te worden. Reservering minder dan 24 uur van te voren gemaakt kunnen wij helaas niet aannemen.
Met meer dan 10 personen? Dan kun je uiteraard ook op een andere dag reserveren!