Stretchtent Dodden-Binnen-Buiten

Van april – oktober hebben wij een prachtige stretchtent in onze kleine boomgaard: Dodden-Binnen-Buiten

Dodden-Binnen-Buiten is een heerlijke plek voor allerlei feesten, om te genieten van onze mooie boomgaard maar toch met al met gemak en luxe van een stretchtent.

Voor een hippe borrel kunnen we ook een Gin-tonic bar verzorgen, een oesterboot of een stoere barbecue van de Black Basterd.
Liever toch een formeler tintje aan jullie feest? Combineer dan het formele met het informele. Culinair dineren aan lange tafels met de luxe van wit linnen en glaswerk en tóch kunnen genieten van het echte buitengevoel.

Dodden-Binnen-Buiten bestaat uit een zandkleurige stretchtent van 10m bij 12m met een houten vloer van 12m bij 15m. Verder verzorgen wij een bar (inclusief tap), statafels, verse bloemen en kaarsen op tafel, wit linnen en witte servetten en glas- en aardewerk. In de stretchtent serveren wij een shared dining, Italiaans diner op tafel, barbecue of finger food uit foodtrucks.

We maken graag een afspraak om jullie vrijblijvend Dodden-Binnen-Buiten te laten zien en samen met jullie de mogelijkheden en wensen te bespreken.