Recensies

Ben je ook getrouwd op Slot Doddendael en wil je jullie ervaringen graag delen met toekomstige bruidsparen? Stuur ons een email via info@doddendael.nl. Bij deze enkele enthousiaste recensies:

Alex & Michelle – november 2021

Slot Doddendael is echt een geweldige locatie! Iedereen staat voor je klaar en denkt goed met je mee vrijwel alles is mogelijk, in overleg. Wij hebben een fantastische dag gehad om op terug te kijken. Het was geweldig de locatie, het eten, de bediening, kortom alles!

Harold Ploer – september 2021

Prachtige trouw locatie, alles tot in de puntjes geregeld! Het personeel ging goed met de coronamaatregelen om. Ook was men heel flexibel, zeker gezien het onvoorspelbare weer. Team Doddendael, bedankt voor onze prachtige trouwdag!

Anoniem – augustus 2021

Een bruiloft plannen in coronatijd is natuurlijk stressvol, en iedereen van dit Slot heeft ons er doorheen geholpen. We hadden een prachtige dag met gouden randje, tot in de puntjes verzorgd. Het Slot is goed bereikbaar maar een beetje afgelegen, zodat je je op je bruiloft in je eigen wereld waant. Het was heerlijk dat alles op 1 plek kon, het eten was heerlijk, en het eten in de tuin is een absolute aanrader!

Soraya – september 2020

Slot Doddendael is echt een top locatie! Er wordt goed mee gedacht en vrijwel alles is mogelijk, in overleg. Wij hebben een fantastische dag gehad om op terug te kijken. We hebben veel complimenten gehad over de locatie, het eten, de bediening, kortom alles!

Marjolein & Simon – juli 2020

Wij hebben de locatie gekozen omdat we echt een buitenbruiloft wilden hebben! Helaas was het op de dag zelf slecht weer waardoor alles binnen moest. Dit is bij slot doddendael geen enkel probleem want alle ruimtes binnen zijn prachtig! We hebben een geweldige dag gehad. Mede door al het personeel. Alle communicatie vooraf en op de dag zelf is zo ontzettend vriendelijk en fijn geweest.

Marja – september 2019

Écht een waanzinnige dag gehad. We kijken met heel erg veel plezier en een grote glimlach terug op onze bruiloft waarbij niets onmogelijk was. Waar we bij andere locaties vaak ‘nee’ hoorden, regelden ze bij Slot Doddendael echt alles. Tot in de puntjes! Mogen we vlg week weer trouwen? 😉

Lonneke – mei 2019

Slot Doddendael is een prachtige locatie en we hebben er een geweldige bruiloft gehad! De eigenaren en het personeel zijn heel professioneel én vriendelijk. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden om alles precies zo te doen als je wilt en op de dag zelf verliep alles super soepel 🙂 Het eten was echt heerlijk en de omgeving is ook erg mooi!

R.F – juni 2018
Voor onze huwelijksdag waren wij op zoek naar een locatie met een specifieke sfeer voor de ceremonie, ons diner en het feest ‘s avonds. Een combinatie van geschiedenis, licht, goed eten en prachtige beelden. En dat vonden we in Slot Doddendael. Ons eerste gesprek met eigenaresse en slotvrouwe Fabienne vond plaats in de sfeervolle brasserie in het souterrain bij het haardvuur onder de booggewelven. De rondleiding daarna liet zien dat ook de rest van het slot nog helemaal middeleeuwen ademt. Door de vele ruimtes, zowel binnen als buiten, die Slot Doddendael rijk is maakt het eigenlijk niet uit of het mooi weer is op je bruiloft. Het personeel van het slot past de planning gruwelijk snel aan aan het weer. Na een romantische ceremonie en gezellige borrel op het terras mochten we genieten van een werkelijk fenomenaal diner. De keuken van Slot Doddendael wist met elk gerecht positief te verrassen. Wij sloten onze trouwdag af met een geweldig feest in ‘t Spijcker. Ook hier zorgde het personeel van Slot Doddendael wederom voor een perfect verzorgde avond, afgesloten met een midnight snack. En terwijl onze gasten nog genoten van het staartje van het feest konden wij ons alvast terugtrekken in de prachtige kamers die het Slot rijk is. Wat ons betreft is Slot Doddendael de ultieme trouwlocatie!

ANONIEM
Prachtig mooie locatie waar van alles mogelijk is. Ze denken goed mee in het voortraject en voorzien je van duidelijke informatie. Daarnaast hebben we op de dag zelf nergens aan hoeven denken, alles was tot in de puntjes geregeld. Echt top!

S.E. – mei 2017
De hele dag was tot in de puntjes verzorgd. Onze verwachtingen waren best hoog en zijn volledig uitgekomen. Alle lof voor Slot Doddendael!

N.D. – juni 2017
Op 1 juni jl. zijn we getrouwd op deze prachtige locatie. Alles op 1 plek, ceremonie, receptie, diner en feest. We konden niet méér tevreden zijn. Hun eigen website gaf meteen al een goed gevoel. Het gaf gelijk een goede impressie van de sfeer op het slot. Ook de transparantie op de website inzake prijsstelling was voor ons een heel fijn punt – geen gezeur met “wat zou het gaan kosten”… je krijgt direct al een goede indicatie. De eerste kennismaking met Fabienne bevestigde al onze gevoelens – ze dacht mee en gaf goede adviezen. Gedurende de hele aanloop liep eigenlijk alles helemaal goed, de praktische communicatie vooral met medewerker Anouk die ook fijn meedacht en goede adviezen gaf. De grote dag zelf was echt helemaal geweldig. Alles was precies geregeld zoals overlegd, alles was gewoon voor elkaar. Nog een bijzonder compliment voor gastheer Jeroen en zijn team jonge mensen die tijdens receptie, diner en feest super hard gewerkt hebben en waar niets te veel moeite voor was.

A. van de B – oktober 2017
Wauw wat een locatie! Alles wat je wil is mogelijk! Vorig jaar september de datum vast gezet en vorige week was het dan eindelijk zo ver. Onze bruiloft! Zelfs op het laatste moment nog kunnen beslissen of het binnen of buiten werd gehouden. De ceremonie, de borrel met taart, dinner en feestavond was top! Het was geweldig!

La Toya en Marnix, september 2016
“Wat een geweldig team bij Slot Doddendael. Wij hebben diverse afspraken gehad op locatie. Daar deden ze helemaal niet moeilijk over en hadden alle tijd voor ons. Ook fijn dat we een keer zelf mochten rondlopen om alles goed te bekijken en bespreken. Fabiënne komt met goede ideeën op het gebied van praktische zaken en Jan Willem heeft de gehele dag culinair perfect in elkaar gezet. De avond van te voren kon ik diverse ruimten al aankleden met mijn zelf gemaakte decoratie. Personeel was erg behulpzaam, niks was teveel gevraagd. Een aantal dagen voor de bruiloft zijn wij gegaan voor het ‘slecht weer’ scenario, maar op de dag zelf bleek het prachtig weer te zijn. En zorgde het team ervoor dat het ontvangst en de receptie alsnog buiten gedaan kon worden. Op de dag zelf heeft het team ervoor gezorgd dat wij en onze gasten aan niks tekort kwamen. ”

Marco en Nataschja, juli 2015
“in één woord FANTASTISCH!”

Bas en Anne, juni 2015
” Wij wilden graag trouwen het echte festival gevoel creëren tijdens onze bruiloft. Toen we voor de eerste keer de laan opreden bij het Slot en de mooie boomgaard zagen liggen met uitzicht op het Slot waren we direct verkocht! Wat een mooi plaatje! De gehele dag hebben we buiten in de Boomgaard gevierd. Zowel de ceremonie, borrel, diner als avondfeest. Het leek alsof we ons eigen festival hadden, helemaal super!”

Rick en Denise, april 2015
“Wij hebben onze hele dag, ceremonie, borrel, diner en avondfeest, gevierd bij Slot Doddendael. Vanaf het ontvangst in de middag tot de laatste gasten weggingen na het avondfeest was alles helemaal super geregeld! Wij zijn buiten onder de Kastanjeboom getrouwd, dit was echt magisch! Daarna de taart en toast op het terras bij het Arsenaal achter het Slot, je hebt echt het idee dat je alleen op de wereld bent. Ons Italiaanse diner hadden we wederom onder de Kastanjeboom. Een lange tafel waarop allemaal lekkere gerechten werden geserveerd. Aansluitend hadden we ons avondfeest in ’t Spijcker. Wat een knalfeest! De DJ, geregeld door Slot Doddendael, heeft vanaf het begin tot het einde de dansvloer druk bezet gehouden. Na afloop nog een frietkraam op de binnenplaats om het geheel af te maken! De persoonlijke benadering voorafgaand, tijdens en na ons huwelijk hebben wij ook als erg fijn ervaren. Kortom: Een top dag om nooit te vergeten, bedankt!”

Linda en Gert-Jan , februari 2014
Woooooowww! De winterbruiloft die we voor ogen hadden hebben we gekregen! Het ontvangst met vuurkorven op de binnenplaats, de knapperende haardvuren, flikkerende kaarsenkronen, het “wild” diner, met als afsluiting een super avondfeest. Jan Willem en Fabienne en alle andere medewerkers we hebben echt intens genoten! We komen in februari in de nieuwe bruidssuite overnachten om onze eerste huwelijksdag te vieren! lieve groetjes, Linda & GJ

Pim en Lotte, augustus 2014
“Geweldige locatie! Onze dag was echt tot in de puntjes verzorgd. De eigenaren Jan Willem en Fabiënne denken in alles mee en alles is mogelijk! De prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Goede en lekkere hapjes, een heerlijk diner en goede huiswijnen. Ondanks het matige weer hebben we super genoten van onze dag!”

Yolanda en Hans, november 2014
“Wij zijn in het najaar van 2014 op Slot Doddendael getrouwd. Een super dag. Vriendelijk personeel, lekker eten, mooie locatie en goede parkeergelegenheid! Zeker een aanrader!”