Winter Wedding

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een huwelijk in de winter en wij snappen wel waarom! De winter geeft namelijk een intieme en romantische sfeer aan jullie huwelijk. Wij nemen jullie graag even mee in onze wintergedachte.

Jullie komen aanrijden over de lommerrijke laan en in de verte is het winters verlichte Slot al te zien. Lopend over de brug worden jullie verwelkomt door jullie gasten die genieten van warme chocolademelk en glühwein op de binnenplaats, zittend op strobalen met warme dekentjes.

1. Slecht weer heeft zo zijn voordelen
In Nederland weet je maar nooit wanneer het nou mooi weer is en dat kan natuurlijk veel stress opleveren. Het is daarom juist fijn wanneer je duidelijkheid hebt over het weer. Jullie weten dat het buiten toch al te koud is, waardoor jullie zonder stress kunnen genieten een bijzondere dag. Ook is er zelfs kans op sneeuwvlokjes. Een betere setting voor jullie foto’s is er niet!

2. Geuren en smaken van de winter
Bij deze tijd van het jaar horen natuurlijk ook andere geuren en smaken. Jullie winter huwelijk wordt pas echt perfect wanneer jullie bijvoorbeeld elkaar het ja-woord geven voor een brandende openhaard en knus genieten van een bruidstaart met een winterse smaak. Daarna schuiven jullie aan voor een diner in sfeer van kaarslichten die branden in de kroonluchter. Winterse geuren en smaken zoals kaneelstokjes, dennen, speculaas, karamel, eucalyptus en pompoen kunnen gemakkelijk in details worden verwerkt.

3. Cocoonen
Gezellig samen en lekker knus kan ook op de mooiste dag van jullie leven. Geniet samen met jullie gezelschap, met gedimde lichtjes, achtergrondmuziek en geurkaarsen van een intiem speciaal moment.  

4. Altijd een spetterend feest
En dan natuurlijk het avondfeest, wat gegarandeerd een succes is de winter. Jullie gezelschap arriveert namelijk in het donker met warme verlichting wat meteen zorgt voor een magische sfeer. Daarnaast is het ook buiten erg gezellig omdat het terras wordt verwarmd door fakkels, vuurkorven, dekens en kussens.

5. Goed voor de portemonnee
Trouwen in de wintermaanden is goedkoper omdat er bijvoorbeeld andere locatiekosten gelden en er geen minimum omzetgarantie wordt berekend. Daarnaast is de keuze uit leveranciers veel groter omdat zij in de winter vaker beschikbaar zijn dan andere periodes van het jaar.

6. Haal buiten naar binnen
Willen jullie eigenlijk in de zomer trouwen, maar hebben wij helaas geen beschikbaarheid meer? Denk dan eens aan een stretchtent. Die kan gemakkelijk geplaatst worden bij ons op de binnenplaats. In deze verwarmde stretchtent kunnen jullie ook genieten van toost & taart en een heerlijk winters diner.

7. Winter als thema
Kies voor gezellige kaarslichten en warme donkere tinten die het winterthema zullen versterken. Geniet met jullie gezelschap warm verpakt in dekens van een kop heerlijke warme chocolademelk en stroopwafels. Als thema kunnen jullie bijvoorbeeld kiezen voor een rustieke stijl of een Winter Wonderland idee. Bij een rustieke stijl zorgen de tinten en knusheid voor veel warmte wanneer het buiten koud is. Bij een Winter Wonderland hoort natuurlijk sneeuw, lichtjes en witte details.

Toch nog een beetje zon nodig in deze speciale periode? Ga dan lekker op huwelijksreis naar een zonnige vakantiebestemming Tot slot zal iedereen jullie winter huwelijk herinneren, want trouwen in de winter is uniek!