Kerstmis 2019

Heerlijk genieten met familie en vrienden tijdens de Kerstdagen. We hebben diverse mogelijkheden voor lunch, brunch of diner.
Het is ook mogelijk om met uw gezelschap een aparte ruimte te reserveren.

FAMILIE LUNCH- EN DINERBUFFET À €29,50 PER PERSOON
Romige soep van bospaddenstoelen, gepocheerde zalm met
citroencrème, boeren aardappelsalade, feta & tomaat salade,
pastasalade met olijven, rundvleessalade, parmaham met
meloen, visplateau & charcuterie du chef, tomaat & mozzarella
salade, aan het buffet gesneden Black Angus, jachtschotel met
rode kool, gegratineerde aardappels, varkenshaas met roomsaus,
zalm in Hollandaisesaus, gebakken aardappels, boerenbrood met
boter en tapenade en ter afsluiting Grand dessert.

KINDERBUFFET À € 14,75 PER PERSOON ( tot 12 jaar).
Tomatensoep met balletjes, fruitspiesjes met gerookte ham, diverse kleine snacks, aardappelsmileys met appelmoes, poffertjes en kleine pannenkoekjes met diverse garnituren, kinderijsje met slagroom.

  • Ontvangst om 12.00 of om 17.00 uur in ‘t Spijcker. Exclusief dranken.
    ** Familiebuffet wordt geserveerd op 25 december voor lunch en diner
    *** Familiebuffet wordt geserveerd op 26 december uitsluitend voor diner


KERSTBRUNCH À 24,00 PER PERSOON
Brunch op tafel:
Ontvangst met glas cava, kop soep, minibroodjes en croissants,
diverse soorten kaas met vijgenbrood, diverse soorten luxe
beleg, gerookte vissoorten, carpaccio met truffelcrème, quiches,
kroketjes, bladerdeeghapjes, zoetigheden, jam.

  • We serveren de brunch op tafel op 25 en 26 december tussen 12.00 en 13.00 in Brasserie Baronne in de Slotkelder. Voor families vanaf 8 personen kunt u, indien beschikbaar, een aparte ruimte reserveren (wij berekenen hier geen extra kosten voor). Exclusief dranken.


KERSTLUNCH VIER GANGEN À €42,50 PER PERSOON
Rouleaux van makreel en winterpeen met komkommer,
schuim van saffraan, radijs, cress, vadouvancrème en hazelnoot.

***
Romige soep van bospaddenstoelen met een crème van kastanjes.
***
Black Angus beef met een stamppotje van gepofte prei en spek, crème van
pastinaak, cantharellen, knolselderij en saus van rode wijn.

***
Cremeux van koffie geserveerd met mokka ijs, chocolade, tuile koekje,
koffiecrème en een schuim van koffie.

  • Aanvangst lunch op 25 en 26 december tussen 12.00 en 13.00 in Brasserie Baronne in de Slotkelder. Voor families vanaf 8 personen kunt u, indien beschikbaar, een aparte ruimte reserveren (wij berekenen hier geen extra kosten voor). Exclusief dranken


KERSTDINER VIJF GANGEN À €49,50 PER PERSOON
Rouleaux van makreel en winterpeen met komkommer,
schuim van saffraan, radijs, cress, vadouvancrème en hazelnoot.

***
Romige soep van bospaddenstoelen met een crème van kastanjes.
***
Gamba’s en coquille met bloemkool, beurre noisette, kervel, bieslook en
een kletskop van chorizo.

***
Black Angus beef met een stamppotje van gepofte prei en spek, crème van
pastinaak, cantharellen, knolselderij en saus van rode wijn.

***
Cremeux van koffie geserveerd met mokka ijs, chocolade, tuile koekje,
koffiecrème en een schuim van koffie.

  • Aanvangst diner op 25 en 26 december tussen 17.30 en 18.00 in Brasserie Baronne in de Slotkelder. Voor families vanaf 8 personen kunt u, indien beschikbaar, een aparte ruimte reserveren (wij berekenen hier geen extra kosten voor). Exclusief dranken

RESERVEREN:
U kunt uitsluitend reserveren via info@doddendael.nl. Wij zullen de reservering dan ook via de email aan u bevestigen om miscommunicatie te voorkomen.