Mogelijkheden Doddendael exclusief

Genieten van uw feest, diner, evenement, zakelijk ontvangst of receptie in uw eigen omgeving? Doddendael exclusief regelt het voor u! Op deze manier kunt u alle aandacht schenken aan uw gasten met dezelfde service, kwaliteit en gastvrijheid zoals u dat gewend bent van Slot Doddendael.

Wij zijn vernieuwend met gerechten, servicegericht en niets is ons te veel. Wij genieten ervan het u en uw gasten naar de zin te maken zodat u een heerlijke avond uit – maar toch thuis heeft! Een evenement thuis, op kantoor, in een tent achter in de tuin of op het strand: wij regelen het van begin tot eind! Wij nodigen u graag uit om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken, zodat wij voor u een vrijblijvende tijdsplanning en begroting kunnen maken.

Dinner in the sky
Mei 2015 heeft JCI Nijmegen in samenwerking met Slot Doddendael een fantastisch evenement neergezet voor het Ronald McDonald Huis Nijmegen. Dinner in the sky, een diner op 50 meter hoogte met uitzicht over de Waal en Nijmegen. Op 50 meter hoogte hebben de koks van Slot Doddendael verschillende gasten verrast met een speciaal menu om de belevenis compleet te maken. We kijken terug op een super evenement en hopen in de toekomst aan nog meer van deze mooie evenementen te mogen bijdragen! Zie hier voor een mooi filmpje als sfeerimpressie.