Overnachten

Slot Doddendael beschikt over twee unieke kasteelkamers en een prachtige ruime suite om te blijven overnachten na jullie huwelijksviering, feest of gewoon voor een heerlijk weekend weg. Deze prachtige en ruime kamers met authentiek balkenplafond zijn van alle gemakken voorzien. De romantische kasteelkamers kijken uit op de binnenplaats, de boomgaarden en het landgoed.  Een unieke ervaring om te slapen in een echt kasteel! De prijzen zijn vanaf €100,00 per nacht inclusief ontbijt op de kamer, maar kijk ook naar onze verschillende arrangementen!

Kasteelkamer Diederick
Kasteelkamer Catharina
De Suite

Reserveren uitsluitend via info@doddendael.nl (op basis van beschikbaarheid).

Wilt u meerdere kamers reserveren? Wij hebben uitstekende contacten met diverse B&B’s in de directe omgeving of grotere hotels met busvervoer. Wij assisteren u graag!

BRASSERIE BARONNE
In de Slotkelder hebben wij een uitstekende brasserie waar u kunt genieten van een lunch of diner.

Openingstijden Brasserie Baronne:
Donderdag t/m zaterdag:  17.00-23.00 uur
Zondag: 12.00 -23.00 uur

Onze keuken is geopend tot 21.30 uur

VAKANTIESLUITING BRASSERIE BARONNE
Tijdens de periode van 19 juli 2018 tot en met woensdag 8 augustus 2017 zijn wij gesloten. Wij zien u graag weer vanaf donderdag 9 augustus. Helaas is het in deze periode dus ook niet mogelijk een culinair arrangement (inclusief hotelkamer) te boeken.

Mocht u willen reserveren in deze periode dan is dat mogelijk vanaf 10 personen. Graag  maken wij een persoonlijke afspraak om uw wensen, menukeuze en mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar via 0487-521862 of info@doddendael.nl 

CHECK-IN & CHECK-OUT
Check-in is na 15.00 uur en check out de volgende dag voor 11.00 uur. Wanneer u de poort binnenkomt dan zit meteen ons kantoor aan de rechterkant voor check-in. Mocht u na 17.00 uur arriveren dan ontvangen wij u graag in de Brasserie in onze Slotkelder. Een van onze medewerkers helpt u graag.

EXTRA NOTE!
Slot Doddendael is een locatie voor feesten, huwelijk, partijen en overige evenementen. Het kan dan ook zijn dat op de dag van uw overnachting een evenement gaande is met aansluitend een avondfeest (doorgaans tot 01.00 uur) wat wellicht geluidsoverlast kan veroorzaken. Vooral in het hoogseizoen (mei t/m oktober) hebben wij bijna dagelijks feesten in het Slot. Informeer voor uw reservering hierna, wij informeren u graag.

Wij zijn trots op onze partners!

Ql Logo