Overnachten

OVERNACHTING IN SLOT DODDENDAEL
Slot Doddendael beschikt over twee unieke kasteelkamers en een prachtige ruime suite om te blijven overnachten na jullie huwelijksviering, feest of gewoon voor een heerlijk weekend weg. Deze prachtige en ruime kamers met authentiek balkenplafond zijn van alle gemakken voorzien. De romantische kasteelkamers kijken uit op de binnenplaats, de boomgaarden en het landgoed. Een unieke ervaring om te slapen in een echt kasteel! Voor prijzen en beschikbaarheid verwijzen wij u graag naar de kalender hiernaast.

Kasteelkamer Diederick, is voorzien van een badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. 
Kasteelkamer Catharina, is voorzien van een badkamer met inloopdouche en toilet, waarbij de wastafel in de kamer is gelegen. 
De Suite,
is voorzien van een badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafel en apart toilet. Naast een ruime slaapkamer heeft deze kamer ook een apart zitgedeelte.
LET OP; alle kamers (inclusief de Suite) zijn enkel toegankelijk per trap. 

Wilt u meerdere kamers reserveren? Wij hebben uitstekende contacten met diverse B&B’s in de directe omgeving of grotere hotels met busvervoer. Wij assisteren u graag!

BRASSERIE BARONNE
In de Slotkelder hebben wij een uitstekende brasserie waar u kunt genieten van een lunch of diner.

Openingstijden Brasserie Baronne:
Donderdag t/m zaterdag:  17.30-23.00 uur
Zondag: 12.00 -23.00 uur

Onze keuken is geopend tot 21.30 uur

CULINAIR ARRANGEMENT
Een overnachting in een van onze drie kamers kunt u ook combineren met een tongstrelend diner in onze Brasserie. Laat u verrassen door onze chef met een 5-gangen verrassingsdiner! Ons Culinair arrangement in inclusief:

-1x overnachting in een van onze kasteelkamers of de Suite.
-Heerlijk ontbijt met verse jus d’orange, croissantjes & broodjes, luxe beleg en vers fruit.
– 1x 5-gangen verrassingsmenu van de chef, inclusief wijnarrangement in onze Brasserie.
-Gebruik van Rituals producten op de kamer.
-Nespresso apparaat en thee faciliteiten standaard op de kamer.

€274,50 – In combinatie met een van de kasteelkamers
€294,50 – In combinatie met de Suite

Bovenstaande prijs is op basis van 2 personen, exclusief verblijfsbelasting (à €1,75 p.p.p.n.). Dit arrangement is uitsluitend te boeken van donderdag t/m zondag.

CHECK-IN & CHECK-OUT
Check-in is na 15.00 uur en check out de volgende dag voor 11.00 uur. Wanneer u de poort binnenkomt dan zit meteen ons kantoor aan de rechterkant voor check-in. Mocht u na 17.00 uur arriveren dan ontvangen wij u graag in de Brasserie in onze Slotkelder. Op niet openingsdagen van de Brasserie is aankomst na 17.00 uur helaas niét mogelijk.

EXTRA NOTE!!
Slot Doddendael is een locatie voor feesten, huwelijk, partijen en overige evenementen. Het kan dan ook zijn dat op de dag van uw overnachting een evenement gaande is met aansluitend een avondfeest (doorgaans tot 01.00 uur) wat wellicht geluidsoverlast kan veroorzaken. Vooral in het hoogseizoen (mei t/m oktober) hebben wij bijna dagelijks feesten in het Slot. Informeer vóór uw reservering hierna, wij informeren u graag.

HUISDIEREN
Op Slot Doddendael zijn huisdieren in de hotelkamers en suite niet toegestaan. Helaas ook geen hulphonden of honden in een bench. Wij hebben maar drie hotelkamers en die willen wij graag allergeenvrij houden.