De Slotkelder

De Slotkelder, waarin ook de brasserie is gevestigd, is met zijn gewelven en karakteristieke ramen de op een na grootste ruimte van het slot.
Deze ademt rust en ontspanning uit. U kunt er terecht voor een à la carte lunch op zondag of voor een heerlijk diner van donderdag tot en met zondag.

BRASSERIE DODDENDAEL – “authentiek Italiaans”
U kunt bij Slot Doddendael ook terecht in de Brasserie. Een laagdrempelig en sfeervol restaurant, welke werkt met verse (streek) producten. Een ontmoetingsplek waar iedereen van jong tot oud, met of zonder kinderen, van harte welkom is. De kwaliteit welke u gewend bent van Slot Doddendael in een eigentijds en verrassend Italiaans jasje. Vier dagen per week (donderdag tot en met zondag) is Brasserie Doddendael vanaf 17.30 uur geopend voor diner, op zondag is de brasserie geopend vanaf 12.00 uur voor lunch en diner. Het à la carte restaurant is gevestigd in de slotkelder, het prachtige vertrek met zijn gewelven, dat bovendien beschikt over een ruim terras. De brasserie is een zeer geschikte plek voor een (zakelijke) lunch, diner, kop koffie of borrel.

KERSTMENU
Op vrijdag 23 en zaterdag 24 december serveren wij een overheerlijk Kerstmenu! Klik hier voor het kerstmenu. Tijdens de kerstdagen (25 en 26 december) zijn wij helaas gesloten en gaan met de brasserie weer op op donderdag 12 januari 2023.

Openingstijden Brasserie Doddendael:
Donderdag t/m zaterdag:  17:30 tot 22:00
Zondag: 12:00 tot 22:00

Onze keuken is geopend tot 21.30 uur.

WIJNDOMEIN DODDENDAEL
Gesloten van 1 oktober tot 1 april 2023

PARKEERPLAATS
Parkeren mag en kan uitsluitend op onze grote parkeerplaats. Wij vragen een kleine vergoeding van €2,00 per auto voor deze parkeerplaats. We hopen dat door deze kleine bijdrage er minder overlast is op onze privé parkeerplaats. Deze gelden komen ten goede van het onderhoud van het landgoed.