Huwelijk

Alle dagen van de week trouwen op Slot Doddendael
Het is mogelijk om op iedere dag van de week bij ons te trouwen! Voltrekking van het wettelijk huwelijk in de stijlvolle Ridderzaal, aansnijden van de bruidstaart en receptie in het gezellige Arsenaal, of bij mooi weer buiten op het terras onder de grote kastanjeboom. Een geweldig diner of buffet, bereid door onze eigen koks en geserveerd in de Ridderzaal of in onze boomgaard. Ter afsluiting een spetterend avondfeest in ‘t Spijcker. Kortom: het slot vormt als trouwlocatie de perfecte omlijsting van jullie feest.

Zes ruimtes, een tuin en terrassen zijn beschikbaar voor jullie huwelijksfeest of voor een andere gelegenheid. Alles is mogelijk op Slot Doddendael. Er is altijd een plek waar jullie je helemaal thuis voelen. Na afloop kunnen jullie blijven overnachten in een van onze prachtige kasteelkamers.

Op zondag trouwen is hip & happening!
Over het algemeen zijn vrijdagen en zaterdagen “gewilde” dagen om te trouwen. Maar hebben jullie al eens aan een zondag gedacht? Een zondag is een uitstekende dag waar alle gasten juist lekker ontspannen de dag doorgaan en het ook mogelijk is om op Slot Doddendael voor de wet te trouwen  (in tegenstelling tot veel andere locaties waar dit niet mogelijk is). Afgelopen jaar hebben wij huwelijken op de zondagen explosief zien stijgen en is deze dag in populariteit aan het toenemen. Denk er maar eens over na, we informeren jullie graag!

Klik hier voor meer informatie over de huwelijks leges van de gemeente Beuningen.

Voor een sfeerimpressie van een huwelijk bij Slot Doddendael, hebben wij het volgende filmpje.
Ook op de site van Jan Persoon vinden jullie mooie films terug van bruiloft op Slot Doddendael.