Voor particulieren

Mogelijkheden

Voor iedere gelegenheid is Slot Doddendael de ideale locatie. Uw zilveren huwelijksfeest of een bijzondere verjaardag vieren in een kasteel? Een familiereünie of concert organiseren? Alles is mogelijk! Ontvang uw gasten bij een knapperend haardvuur in het Arsenaal of buiten op het terras met uitzicht over de gracht. Met aansluitend bijvoorbeeld een gezellige barbecue, een heerlijke picknick aan een lange tafel in de boomgaard of juist een gastronomisch topdiner in de Ridderzaal, bereid door onze koks. Wij helpen u graag het programma samen te stellen dat het beste bij u past! Van intiem tot uitbundig en van stijlvol tot ongedwongen.

Zes ruimtes, een tuin, terrassen en boomgaarden zijn beschikbaar voor iedere denkbare gelegenheid. U kunt blijven overnachten in een van onze prachtige kasteelkamers. Er is altijd een plek waar u zich helemaal thuis voelt.

Feesten & partijen

Slot Doddendael is de ideale locatie voor uw feest en heeft alles in huis om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Geniet van de eigentijdse en luxueuze locatie aan de rand van het pittoreske dorpje Ewijk. Ideaal gelegen op vijf minuten van de A50 en A73. Slot Doddendael beschikt over een grote parkeerplaats op eigen terrein. Ontvang uw familie en vrienden bijvoorbeeld tijdens een spetterend verjaardagsfeest. Of nodig uw vrienden of familie uit voor een Engelse high tea. Uw gezelschap kan genieten van mooie etagères met hartige en zoete hapjes, en natuurlijk een heerlijke pot thee. Liever picknicken in de boomgaard? Of brunchen, lunchen en dineren? Alles is mogelijk bij Slot Doddendael. Wij nodigen u graag uit om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken zodat wij voor u een vrijblijvende tijdsplanning en begroting kunnen maken.

Een fijn afscheid

Het is fijn als een afscheidsdienst geheel in stijl vormgegeven kan worden. Slot Doddendael biedt uitstekende mogelijkheden voor een passend afscheidsdienst of condoleance. Wij bieden verschillende arrangementen, maar ook voor aanvullende wensen zijn er genoeg mogelijkheden. Wij helpen u graag bij een sfeervol en passend afscheid van uw naaste.

Deze foto is gemaakt tijdens een styled photoshoot en ter illustratie.

Hoe werken wij

Iets te vieren? De voorpret  begint eigenlijk al bij de eerste voorbereidingen. Een goede organisatie van uw verjaardag of familiefeest is fijn en geeft vertrouwen. Wij nodigen u graag uit om uw wensen en mogelijkheden persoonlijk te bespreken zodat wij voor u een vrijblijvende tijdsplanning en begroting kunnen maken. Deze kunt u terugvinden in onze online offerte planner welke u thuis rustig kan inkijken.

Stap 1.
Offerte en Optie

Als u een verjaardag of familiefeest wilt plannen maken wij graag een online tijdsplanning en begroting. Een online offerte kan naar aanleiding van een persoonlijke afspraak of wellicht ook telefonisch. Net wat u prettig vindt. Uiteraard is het ook mogelijk om een optie van één week te plaatsen. We maken graag een  tijdsplanning en begroting op maat.

Stap 2.
Puntjes op de i…

We houden van persoonlijk contact. Graag nemen we uitgebreid uw verjaardag of familiefeest door enkele weken voor het geplande evenement. Tot 10 dagen van tevoren kunnen we uw draaiboek aanpassen.

Stap 3.
Reservering

Eenmaal een reservering gemaakt kunt u de aanpassingen volgen in het online draaiboek, waar u met uw persoonlijke inlogcodes op in kan loggen. Zo volgt u uw evenement op de voet. Bij vragen mag u uiteraard altijd bellen of mailen.

Neem contact op

Via onderstaand formulier is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Wij zullen uw aanvraag spoedig in behandeling nemen.

Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Brasserie

Hotel

Wijndomein

Huwelijk

Particulieren

Zakelijk