Trouwen in een kasteel

Trouwen op Slot Doddendael

Het is mogelijk om donderdag tot en met zondag op Slot Doddendael te trouwen! Voltrekking van het wettelijk huwelijk in de stijlvolle Ridderzaal, aansnijden van de bruidstaart en toost in het gezellige Arsenaal, of bij mooi weer buiten op het terras onder de grote kastanjeboom. Een geweldig Italiaans diner, shared dining of barbecue, bereid door onze eigen koks en geserveerd in de Ridderzaal of in onze boomgaard. Ter afsluiting een spetterend avondfeest in ‘t Spijcker. Kortom: het slot vormt als trouwlocatie de perfecte omlijsting van jullie feest.

Zes ruimtes, een tuin, terrassen, boomgaarden en zelfs een wijngaard zijn beschikbaar voor jullie huwelijksviering. Alles is mogelijk op Slot Doddendael. Er is altijd een plek waar jullie je helemaal thuis voelen. Na afloop kunnen jullie blijven overnachten in een van onze prachtige kasteelkamers.

Jullie huwelijk

Wat een heerlijke dag wordt jullie trouwdag. Je kunt op Slot Doddendael vier dagen per week trouwen (ook voor de wet). Vanwege de vele mogelijkheden die wij aanbieden, nodigen we jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Naar aanleiding van dit gesprek maken we graag een vrijblijvende tijdsplanning en begroting op maat.

Slot Doddendael in Gelderland geldt als een van de meest unieke en romantische trouwlocaties van Nederland. Het kasteel stamt uit de twaalfde eeuw en ligt tussen de boomgaarden, op loopafstand van het pittoreske dorpje Ewijk en de prachtige uiterwaarden. Wie over het prachtige landgoed wandelt kan genieten van de prachtige goed onderhouden tuin met haar binnenplaats, de hoogstam boomgaarden, oude monumentale bomen en de vele romantische plekjes binnen en buiten de poort.

Een unieke trouwlocatie

Slot Doddendael is een unieke en betoverende trouwlocatie met stijlvolle ruimtes, bijgebouwen, binnenplaats en een sfeervolle slotkelder. Slot Doddendael heeft uitstekende faciliteiten, zoals een eigen keuken, eigen bedieningsmedewerkers en parkeergelegenheid voor 150 auto’s. Bovendien is het kasteel goed bereikbaar vanuit heel Nederland; het slot ligt vlakbij de A50 en A73. Tevens is Slot Doddendael goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Slot Doddendael is een ontdekking!

Ceremonie

Slot Doddendael is een officiële trouwlocatie in de gemeente Beuningen en zij trouwen ook op zon- en feestdagen. Fijn. Neem tijdig contact op met de gemeente om jullie huwelijk aan te kondigen. De gemeente Beuningen heeft 5 ambtenaren in dienst die jullie wettelijk in de echt mogen verbinden.

Uiteraard is het ook mogelijk om een babs (zelfstandig trouwambtenaar) te vragen voor jullie ceremonie. Dit kan een vriend of familie zijn maar ook iemand die je inhuurt. Volg je eigen hart wat bij jullie past. Er zijn zoveel mogelijkheden.

De ceremonie kan op Slot Doddendael op verschillende mooie plekjes. Wat dacht je van de boomgaard of onder de prachtige monumentale kastanjeboom? En binnen? Voor de openhaarden van de Ridderzaal of Arsenaal. Er is altijd wel een mooi plekje wat bij jullie past.

Tot in de puntjes...

Een dream team om jaloers op te zijn! Medewerkers die hier al jaren werken en precies weten waar ze mee bezig zijn. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat weten zij exact wat te doen om jullie en jullie gasten helemaal in de watten te leggen. Een veel gegeven compliment wat we vaak krijgen: “jullie medewerkers waren overal, dachten aan alles maar waren nooit te veel op de voorgrond” is precies wat ons dream team omschrijft. 

Twee weken voor aanvang van jullie huwelijksviering ontvangen we graag de laatste details; aantal gasten, ceremonie & diner opstelling, diëten etc. Tot die tijd kunnen jullie nog rustig nadenken over de exacte daginvulling. Jullie draaiboek wordt dan overgedragen aan de operationele afdelingen. Zo is ons hele team goed voorbereid voor jullie grote dag!

 

Raak geïnspireerd

Wedding stories. Graag geven andere bruidsparen die jullie zijn voorgegaan een inkijkje op hun huwelijksdag. Erg leuke manier om zo inspiratie op te doen. 
Zoals deze sprookjesachtige winterbruiloft, de geheel zelf gestylde bruiloft of deze mooie zomerse bruiloft. Op de website van fotograaf Jan Persoon vinden jullie ook een aantal mooie films terug van onze locatie. 

Bekijk onze seizoenmagazines voor allerlei foto’s en informatie over het seizoen waarin je geïnteresserd bent!

Video afspelen
Video afspelen

Hoe werken wij

Wij maken graag een persoonlijke afspraak met jullie. Dit kan tijdens kantooruren of op een zondag. Gedurende dit gesprek bespreken we graag jullie wensen en de mogelijkheden. Jullie zullen verrast zijn door de diversiteit van binnen en buiten. Eigenlijk kan alles! Tijdens deze kennismaking lopen we samen door de verschillende ruimtes, tuinen en boomgaarden. Er zijn tal van unieke plekjes waar jullie met je gezelschap, groot of klein, heerlijk kunt genieten. 

Naar aanleiding van ons gesprek maken we een vrijblijvende tijdsplanning en begroting. Voor dat jullie dag is aangebroken hebben we veel contactmomenten. Gedurende de maanden voor jullie huwelijksviering vallen langzaamaan de puzzelstukjes op hun plaats. Vaak hebben we zelfs de dag voor jullie huwelijk nog contact. 

Stap 1.
Offerte en Optie

Huwelijk oriëntatie
Als jullie de huwelijksdag op Slot Doddendael willen vieren, maken we graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding. Naar aanleiding van dit gesprek maken wij een tijdsplanning, begroting en plaatsen wij eventueel een optie (op verzoek). Deze vrijblijvende offerte en de optie blijven een week geldig.

Wij werken met een online offerte planner. Ideaal. Zo is de offerte en begroting heel transparant. Op deze manier kunnen we met elkaar zorgen voor de perfecte organisatie. In deze online offerte planner worden ook veel antwoorden op jullie vragen beantwoord.

Stap 2.
Puntjes op de i…

Gedurende de aanloop naar jullie huwelijksviering hebben we verschillende keren contact. Dat kan via email, telefonisch of jullie komen gezellig langs tijdens bijvoorbeeld een pre-wedding experience, foodeXperience of Open Trouw Locatie Route. Enkele weken voor jullie huwelijksviering maken we een laatste afspraak om alle laatste details door te nemen.

Stap 3.
Reservering

De reservering is definitief nadat jullie een 10% aanbetaling hebben gedaan. Op dat moment zijn ook de Algemene Voorwaarden van kracht. Deze vinden jullie terug in jullie online tool. Eenmaal een reservering gemaakt kunnen jullie de aanpassingen volgen in het online draaiboek, waar jullie met de persoonlijke inlogcode op in kunnen loggen. Zo gaan we samen het draaiboek helemaal naar jullie wens samenstellen. De ceremoniemeester kan ook een inlogcode krijgen. wel zo makkelijk!

Neem contact op

Via onderstaand formulier is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Wij zullen uw aanvraag spoedig in behandeling nemen.

Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Brasserie

Hotel

Wijndomein

Huwelijk

Particulieren

Zakelijk