Sfeervol overnachten

Overnachten in Slot Doddendael

Kasteelkamer Diederick

Deze prachtige en ruime kamer met authentiek balkenplafond is van alle gemakken voorzien. De romantische kasteelkamer kijkt uit op de binnenplaats, de boomgaarden en het landgoed. Kasteelkamer Diederick is voorzien van een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Een unieke ervaring om te slapen in een echt kasteel!

Op Diederick is er de mogelijkheid tot plaatsen van een extra bed voor 1 persoon.
De kamer is enkel toegankelijk per trap.

 

image_hotel_diederick_1
Odizafotografie 28
image_hotel_catherina_1
Odizafotografie 08

Kasteelkamer Catharina

Deze prachtige kamer met authentiek balkenplafond is van alle gemakken voorzien. De romantische kasteelkamer kijkt uit op de binnenplaats, de boomgaarden en het landgoed. Kasteelkamer Catharina is voorzien van een badkamer met inloopdouche en toilet, de wastafel bevindt zich in de kamer. U kunt gebruik maken van Nespresso koffie en thee faciliteiten op de kamer evenals Rituals producten. Een unieke ervaring om te slapen in een echt kasteel!

De kamer is enkel toegankelijk per trap.

De Suite

Deze prachtige en ruime kamer met authentiek balkenplafond is van alle gemakken voorzien. De super romantische suite is gevestigd in het Koetshuis en kijkt uit op de binnenplaats, de boomgaarden en het landgoed. De suite is voorzien van een badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafel en apart toilet. Naast een ruime slaapkamer heeft deze kamer ook een apart zitgedeelte. Een unieke ervaring om te slapen in een echt kasteel!

Op de Suite is er de mogelijkheid om 2 extra slaapplekken te creëren door middel van de slaapbank. De kamer is enkel toegankelijk per trap.

image_hotel_suite_1
slaapkamer suite klein
Odizafotografie 20

Culinair arrangement

Een overnachting in een van onze drie kamers kunt u ook combineren met een tongstrelend diner in onze Brasserie. Laat u verrassen door onze chef met een 6-gangen verrassingsdiner!
Ons Culinair arrangement in inclusief:

Inclusief in de overnachting is:

€255,00 – In combinatie met een overnachting van de kasteelkamers of suite

Bovenstaande prijs is op basis van 2 personen. Dit arrangement is uitsluitend te boeken van donderdag t/m zondag en alleen in combinatie met een overnachting in een van de drie kamers. 

Het Culinaire arrangement is op aanvraag toe te voegen aan de reservering. Zodra u van ons de tafelreservering voor het arrangement in de Brasserie ontvangt is het arrangement pas bevestigd. 

Goed om te weten

Slot Doddendael is een locatie voor feesten, huwelijk, partijen en overige evenementen. Het kan dan ook zijn dat op de dag van uw overnachting een evenement gaande is met aansluitend een avondfeest (doorgaans tot 01.00 uur) wat wellicht geluidsoverlast kan veroorzaken. Vooral in het hoogseizoen (mei t/m oktober) hebben wij bijna dagelijks feesten in het Slot. Informeer vóór uw reservering hiernaar, wij informeren u graag.

Huisdieren
Op Slot Doddendael zijn huisdieren in de hotelkamers en suite niet toegestaan. Helaas ook geen hulphonden of honden in een bench. Wij hebben maar drie hotelkamers en die willen wij graag allergeenvrij houden.

Check-in & check-out

Check-in is na 15.00 uur en check-out de volgende dag voor 11.00 uur. Voor het in- en uitchecken ontvangen wij u graag in de Brasserie in de Slotkelder. Wij hebben geen receptie of lobby.
Op maandag tot en met woensdag is aankomst na 17.00 uur helaas niét mogelijk. Op de andere dagen van de week kunt u inchecken tot 21.00 uur. Bij check-in betaalt u de kamer, bij check-out gooit u de sleutels in de daarvoor bestemde brievenbus. Makkelijk en snel.

Reserveer nu!

Reserveer direct je overnachting

Brasserie

Hotel

Wijndomein

Huwelijk

Particulieren

Zakelijk