Zakelijk bijeenkomen

Mogelijkheden

Een zakelijke meeting, vergadering of bedrijfsfeest? Slot Doddendael verzorgt ook zakelijke feesten en meetings en is, mede dankzij de goede bereikbaarheid en uitstekende service, een gewilde locatie voor seminars en zakelijke evenementen, vergaderingen en overige bijeenkomsten.

Of u nu kiest voor een grootschalig evenement voor honderden medewerkers, of een vergadering voor een twintigtal zakelijke relaties: wij maken het mogelijk, perfect georganiseerd en toegesneden op uw wensen. De locatie en de faciliteiten, zoals onze eigen keuken en service die we verlenen, zijn bij ons allemaal van de hoogste kwaliteit. Geen wonder: we hebben ruim veertig jaar ervaring met het organiseren van personeelsfeesten, ledenvergaderingen, congressen, seminars en relatie-evenementen.

Catering

Wij hebben een eigen keuken met uitstekende koks. We kunnen hapjes, lunch en diner precies toesnijden op uw wensen. Uw wensen bespreken we graag van te voren zodat we een eerste vrijblijvende online offerte kunnen maken. Het definitieve draaiboek, inclusief dieetwensen en/ of allergieën horen we graag 2 weken voor uw evenement.

De ruimtes in Slot Doddendael zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle comfort. Daarnaast beschikt het slot over een koetshuis waar seminars tot 250 personen kunnen plaatsvinden. In het slot zijn kleinere ruimtes die gebruikt kunnen worden als break-out rooms, voor een workshop, gezellige borrel of zakelijk diner. In de zomer is het ook mogelijk buiten te vergaderen, een ontspannen wandeling te maken over het landgoed naar de uiterwaarden of een wijnproeverij te organiseren in onze eigen wijngaard. Al met al is Slot Doddendael een inspirerende en unieke locatie.

Vergadering in de natuur

Slot Doddendael heeft een prachtige boomgaard, wijngaard en kasteeltuinen. Een unieke mogelijkheid om inspanning en ontspanning te combineren in een landelijke omgeving met de juiste faciliteiten die u nodig heeft tijdens uw bijeenkomst. Gelegen in een landelijke omgeving is Slot Doddendael een unieke toplocatie waar het ultieme buitengevoel absoluut overheerst!

Van te voren bespreken we graag op welk plekje de buiten vergadering plaatsvindt; in de boomgaard, of toch liever onder het prieeltje of juist in een rustig hoekje van de kasteeltuin…! Wij zorgen voor een heerlijke lunch tussen de middag op de vergaderplek of wellicht een ander mooi plekje.

Hoe werken wij

Een goede voorbereiding van uw zakelijk evenement is een must! We bespreken graag alle wensen en mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Deze wensen worden vertaald in een online offerte. In de aanlooptijd naar uw evenement kunt u eventuele aanpassingen in deze online offerte planner op uw persoonlijke pagina volgen. Na de bijeenkomst sturen wij per email een factuur via het online boekingssysteem. Voor onze voorwaarden verwijzen wij graag naar de offerte.

Stap 1.
Offerte en Optie

Als u een vergadering of evenement wilt plannen maken wij graag een online tijdsplanning en begroting. Uiteraard is het ook mogelijk om een optie te plaatsen. Deze optie is geldig 1 week. We hebben verschillende vergader arrangementen maar maken ook graag een tijdsplanning en begroting op maat.

Stap 2.
Puntjes op de i…

We houden van persoonlijk contact. Graag nemen we uitgebreid uw vergadering of bijeenkomst door enkele weken voor het geplande evenement. Tot 2 weken van tevoren kunnen we uw draaiboek aanpassen.

Stap 3.
Reservering

Eenmaal een reservering gemaakt kunt u de aanpassingen volgen in het online draaiboek, waar u met uw persoonlijke inlogcodes op in kan loggen. Zo volgt u uw  bijeenkomst op de voet.

Of kies uit een van onze vergaderarrangementen

Neem contact op

Via onderstaand formulier is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Wij zullen uw aanvraag spoedig in behandeling nemen.

Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Brasserie

Hotel

Wijndomein

Huwelijk

Particulieren

Zakelijk