Zakelijk

Vergaderen en zakelijk bijeenkomen op een unieke, landelijke plek die bovendien centraal gelegen is in Nederland, organiseert u bij Slot Doddendael. Perfect gelegen in de gemeente Beuningen onder de rook van Nijmegen langs de snelwegen A73 en A50 maar toch verscholen voor de buitenwereld ligt dit prachtige kasteel.

Het landgoed heeft meerdere historische en unieke ruimtes voor een uitstekend georganiseerd (relatie)evenement, personeelsfeest, vergadering, congres, workshop of seminar. Slot Doddendael biedt de zakelijke gast alle faciliteiten en ruimte, of het nu gaat om een overlegmoment tijdens de lunch of om een vergadering. Door de goede bereikbaarheid en vele faciliteiten voor de zakelijke gast – denk aan WiFi en voldoende gratis parkeergelegenheid – is Slot Doddendael uitermate geschikt als inspirerende locatie voor vergaderingen en congressen, van 10 tot 225 personen. Ook productpresentaties, personeelsfeesten en recepties tot 650 personen zijn goed mogelijk op het slot.

De omliggende tuin, de binnenplaats en de weilanden bieden volop mogelijkheden om uw evenementen buiten te organiseren. Ook is het mogelijk om het slot geschikt te maken voor grotere aantallen gasten, door tenten neer te zetten en de binnenplaats te overkappen. Voor nadere informatie kunt u altijd contact opnemen via (0487) 521 862.