Brasserie Baronne

Momenteel tot 1 oktober 2021 is het helaas niet mogelijk om een high tea of brunch bij ons op zondagen te reserveren. Dit vanwege een volle zomer met alle Corona verplaatsingen. Uiteraard kunt u wel op zondag vanaf 12 uur bij ons a la carte komen lunchen.

BRASSERIE BARONNE
U kunt bij Slot Doddendael ook terecht in Brasserie Baronne. Een laagdrempelig en sfeervol restaurant, welke werkt met verse (streek) producten. Een ontmoetingsplek waar iedereen van jong tot oud, met of zonder kinderen, van harte welkom is. De kwaliteit welke u gewent bent van Slot Doddendael in een eigentijds en verrassend nieuw jasje. Vier dagen per week (donderdag tot en met zondag) is  brasserie Baronne vanaf 17.30 uur geopend voor diner, op zondag is de brasserie geopend vanaf 12.00 uur voor lunch en diner. Het à la carte restaurant is gevestigd in de slotkelder, het prachtige vertrek met zijn gewelven, dat bovendien beschikt over een ruim terras. De brasserie is een zeer geschikte plek voor een (zakelijke) lunch, diner, kop koffie of borrel. Het is ook mogelijk om te reserveren voor een heerlijk  brunch of high tea.

Riesling & Pinot Weeks!

Wij hebben iets leuks voor jullie! Van 1 t/m 17 oktober biedt Brasserie Baronne een 3-gangendiner aan voor maar €45,-, inclusief heerlijke bijpassende Duitse wijnen per gang! Wil jij kennismaken met overheerlijke druivenrassen uit Duitsland of wil je gewoon een gezellig avondje uit? Reserveren kan via 0487521862.

Het menu voor deze week luidt als volgt:

Voorgerecht: Harder, scheermes, zwarte boon, dille, komkommer

Wijn: Emil Bauer – Weissburgunder 2020 – Pfalz

Hoofdgerecht: Eend, wonton, pastinaak, eigen jus

Wijn: Emil Bauer – Spätburgunder Trocken 2018 – Pfalz

Dessert: Tzaziki, bavarois, spongecake, schotsen, mini komkommer

Wijn: Clemensbush – Riesling 2018 – Marienburg Spätlese

Openingstijden Brasserie Baronne (per 5 juni 2021):
Donderdag t/m zaterdag:  17:30 tot 22:00
Zondag: 12:00 tot 22:00

Onze keuken is geopend tot 21.30 uur.